KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Havaalanı Konteyner Kent Ortaokulu

Nis

Futbol turnuvamız büyük bir heyecanla devam ediyor.

Nis

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinin fen proje çalışması.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası  voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

Nis

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından okulumuzda (Forma,Futbol topu,Oyuncak v.b.) dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Nis

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İl geneli düzenlediği ortak sınavlar 2-4 Nisan tarihleri arasında başarı ile tamamlanmıştır.

Mrt

OKULUMUZDA TÜRKİYE GENELİ DÜZENLENEN 2.DÖNEM 1. YAZILI SINAVLARI UYGULANDI.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni gerçekleştirildi.Okulumuz öğrencilerine Kurtuluş Şavaşından itibaren canıyla ve kanıyla bedel ödeyerek memleketin geleceğini düşünen başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.Öğrencilerimiz törende şiir,koro gibi etkinlikler  öğretmenlerimiz aracılığıyla düzenlendi.Okul müdürü Ahmet BEREKET şehitlerimizi anarak bu etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.